Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny härlig dag

Morgondimma lättar över skog och vatten
Stilla den lagt sig som ett täcke för natten

Ja, naturens under
har riktigt ljusa stunder

Som när man väckts av att solglimt tittat in
och skänkt värme och ljus för en ny dag så fin

Härligt är det då att sitt kaffe dricka,
på köksstolen och i takt vicka

till Pilfinkarnas vackert kvittrande sång


Då känns dagen enkel på en gång!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-24 10:23



Bookmark and Share


  axveronika
Ja så härligt!
2013-10-26

  Ola Rydberg
Mkt stilla och vacker dikt
2013-10-25

    ej medlem längre
Underbart fin.
2013-10-24

  Lars Hedlin
Underbart och magiskt ;) kram
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda