Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för takten Anathema


Näckens fanfar

Om en dag, då vi letade en trogen publik,
skall en vår, åter böljande ur träden förmå.
Likt ett liv, flyger tankarna i dödens mimik,
att ur dig, tvätta fläckarna av bröstets ridå.
Som ett barn, söker tryggheten i sinnlig manér,
skall ock du, en skog slöjande i själen ta med.
Rid min vän, över kullarna till näckens fanfar,
långt långt bort, där havets vågor åter tagit fart.



© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-24 14:55



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
man tänker stagnelius..
2013-10-24

  Kaptenlöjtnant
man tänker stagnelius..
2013-10-24

  Kaptenlöjtnant
wow
2013-10-24

  anathema VIP
Mycket vackert! Speciellt takten ;) Nej men jag gillar ditt språk mycket, hur du lyckas kombinera rimmande med ett synonymrikt språk. Storslagen känsla, särskilt i de sista två raderna. Är förtjust i uppmaningen och naturbilderna som målas upp. Tack för texten och ingressen :)
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller