Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mi padre

Han ler, men man ser att något tär honom itu,
gnistan är släckt av en våg av tårar
Törsten efter något mer bränner

En eld av ilska sprutas ut över hela insidan,
han är brännskadad
Hans blick är tom, och ögonen glänser,
dom speglar hans liv
Han är tröstlös men det syns inte, ögonen speglar hat,
och ingen vågar möta hans blick
Ilskan som finns där kan inte förklaras med ord,
men bortom allt, djupt där inne finns en längtan,
ett starkt driv

Och han ger inte upp.

Aldrig någonsin.

I helvete heller.




Fri vers av BeautifulLie
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-24 16:56



Bookmark and Share


  BeautifulLie
tack:)
2014-02-26

  S.A.I. Steve Lando
en stark begnistrande livsvirilitet
2014-02-26

    ej medlem längre
Fina och starka ord
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie