Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den välsignade glömskan, även kallad acceptans


Om att glömma det oförglömliga

 

 

Att glömma det oförglömliga
det trodde jag ej skulle ske

den dag när det sedan skedde,
var det inget märkvärdigt med det

varken lättnad eller besvikelse
blott ett lugnt konstaterande:

ja, så var det, det oförglömliga,
bemängt med fruktan och hopp

som efter ett pressande tidsförlopp
sköt en skräckslagen glädje i topp

och aldrig jag ville ha missat det
och alltid med glädje jag minns

nådatiden som gavs, alla dagarna
och jag minns, gläds och vet att du finns

dagen kom, och se, dagen gick -
av glömskan en insikt jag fick

jag lever ej mer uti minnen,
men har minnen som lever i mig

 

2013-10-25 00:13




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-24 23:28



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"jag lever ej mer uti minnen,
men har minnen som lever i mig"
dessa dina rader är super bra!
2013-10-26

  Tarantaran
Så har det blivit för mig också :-)
" Vanhuus ei tule yksin ", man
glömmer allt, många gånger om!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP