Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting alls

jag slöt aldrig mina händer
runt dina bröst
jag kysste aldrig dina läppar
som sprutade blodvite
det gjorde jag inte
trots att du kanske ville
gjorde jag ingenting
ingenting alls




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-25 00:24



Bookmark and Share


  Onders
blyghet, pff..
idioti är ordet.
2013-12-10

  SatansSon VIP
blyga killar får inte kyssa vackra flickor är ett sant ordspråk.
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll