Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/nature/#/art/Here-comes-the-winter-Sun-409216975?_sid=61b1985d


A little bit of light

 

 

 

Winter sunbeams cuddle me softly

whispering hope

let my soul touch parts of the immense universe 

reveal my magical dreams

not just because of those

my fragile life

feels suddenly much better

since you've become

my own sunshine  




Fri vers av Rise Little One
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-25 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina texter ger solsken,
de också...love it...
2013-10-27

  Rozsi.kovacs

magic
2013-10-25

    Dan Myrbeck
Lovely poem!

/Mr M-san
2013-10-25

  Lars Hedlin
Very nicely written!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One