Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosfeber

Önskade
höstens rödaste ros
på min födelsedag
nu värmde den hela min kropp

Het som aldrig förr
med puls farligt hög
suddig blick
anade mörka sammetsögon

"Så varm du är" sade han
"Så vacker du är" tänkte jag

Lägger mig tillrätta
medan du känner dig fram
hittar ådran
går genom hud

När natten är över
har jag svalnat
min ros vissnar långsamt
antibiotikan väcker
ur rosendröm




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 11:34



Bookmark and Share


  aol
stark berörande skrift,
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten