Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig resa



det finns sår som kan läka

det finns sår som består

för somliga finns de kvar

i hundratals år


vi bär på minnen i hela vår själ

ett helt liv i vår mänskliga kropp

många är ljuvligt fina

en del saknar glädje och hopp


själen är livets personliga öga

den känner och den ser

den gråter

och

den ler


vår fruktan

vår glädje

vårat hat

lever i det inre av oss alla

varje dag vi har kvar

tills vi är döda och kalla


när döden tar oss i hand

dagen då den våldtar vår själ

behåller vi endast det vackra

i vårt innersta fina kärl


ett kärl som är fylld av kärlek o ljus

helt uttömd på hat och sorg

den följer oss vidare fram

in i den heliga skaparens borg


där alla själar åter får mötas igen

i evighetens trädgård med kärleks rus

med en oändlig fridfull harmonisk vila

i det vackraste av heligt ljus




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-25 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vacker!
2013-10-26

  amolunda
Sparar denna..SÅ vacker!!<3
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf