Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till dig som aldrig vågade

Vi kom från olika världar
där olika tankar
växte i hjärnan
och berättades tyst
för annorlunda människor.

Där vi talade helt olika språk
och dansade med skorna
både av och på
medan golvet aldrig
slutade snurra.

Från världar så skilda
att mitt ja blev ditt nej
och allt som vändes rätt
föll upp och ner.

Men problemet låg aldrig
i olikheternas olikhet
utan vilade lömskt
i din världs
gömda nyckel.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-25 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle