Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARMONI



Tätt intill den öppna spisen
värmen stiger, sprider sig.

Mjukar upp och sprider glädje
skänker hopp och harmoni.




Fri vers av Kattfot
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-25 19:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert framfört!
2015-01-01

  Heikki Hellman
Denna fina lektion om harmoni hade smitit mig förbi utan att jag hade lagt märke till. Tack!
2013-12-06

  Palett
Fin stämning i din text !
2013-10-25

  S.A.I. Steve Lando
bevärmande fint
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Kattfot
Kattfot