Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Tomheten fyller mig.
Morgontimmarna som sveper förbi.
Löven tappar färg.
Cyklar genom stan.
Känner vinden.
Vill inte visa dig längre.
Vill bara sluta.
Sluta tänka.
Lämna mig här.
Jag är en annan nu.


Utan dig.
Utan oss.
Utan framtiden.

Natten jag blev själv.




Fri vers av Marshimlen
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen