Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elOge

 

 

Jag vet inte om mina bara bröst

tar sig i motljuset av våra längtor men jag

vet att min kropp är naken nog

och stark för att bära oss två

 

det behövs inga sagor intill,

vi har skrivit det vi vill.

 

Räck mig hur du ser ut när månar

skiftar persiennfönster

hur du andas

 

hur det mörka bär sin egen väg ut ur

 

oss.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 797 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-26 00:01



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Berörande och starkt!

Jag bokmärker den! <3
2023-09-14

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-09-01

    ej medlem längre
Som ur tyst väntan
befriar ordkaskader
av stort människoskapande
2013-11-09

  ULJO
Kanon
2013-10-26

  reza.hb
en fin perspektiv
av kärlek/utmaning
bra!
2013-10-26

  Peter Olausson VIP
så mitt i novellen som är livet: närvaro, spänning, en framtid som väntar? Tycker om!
2013-10-26

  KYREUS of Sweden
Genuin livskraft!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP