Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alltid som man tror...


Sanningen

Den någon utger sig för att va´,
kan förställas med en mask så allt verkar bra

Hen kan manipulera och falska kort ha lagt
Man får passa sig så man ej fel ord sagt

För det som är ärligt och rent ifrån dej,
kan förvridas och du blir tvungen att säga nej!

Nej till den som så vacker på ytan var
Ty innanför masken är hen mycket sårbar

Allt du kan hoppas är att denna själ tar bort sitt skal,


visar sitt rätta jag och klättrar upp från sin mörka dal




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-26 11:03



Bookmark and Share


  axveronika
Javisst. Bra skrivet.
Tänker på ett mening som Kurt Vonnegut skrivet:
Be careful whom you pretend to be. Because you just might be whom you pretend to be.

2013-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet uppfattas tyvärr som ett hot i detta förljugna samhälle.
Men jag kommer att gissla omgivningen med min så länge jag lever här på klotet.
2013-10-26

    ej medlem längre
Vänder bra+
2013-10-26

    ej medlem längre
Fint diktat, ja sanningen kan vara svår att hantera ibland.
2013-10-26

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skrivet ...Bättre att från början visa var man står och hur man är..men kanske inte så lätt alla gånger...
2013-10-26

    ej medlem längre
gillar mycket fint
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda