Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..skräckrim inför halloween


Liten Vampyrkatta

En liten vampyrkatta

ensam och hungrig i natta.

Flyger och flaxar förbi

letandes efter någon, att sätta tänderna i.


En liten vampyrkatta tassar på tå

smyger sig in i din vrå.

Hon spinner och suger, somnar sen sött

uppkrupen brevid dig som precis just har


....dött.





Övriga genrer av Katinka VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-10-26 13:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man kan ej annat än att dyrka - intill döden - vampyrkattorna
2014-01-23

  Mona J.
Bästa jag läst idag! Älskar den :)
2013-11-17

  Anders Granström
Den här gillar jag verkligen, sköna rim och känsla!
2013-11-13

  Linda CH VIP
En skön skräckis!
2013-11-12

  Nina Nightwish
Fyndig och lite krypande smaskig text! Bra!
2013-11-07

    ej medlem längre
Mycket bra! K.E.L ;)
2013-11-01

    J. Herward
Värt att dö för helt klart!
2013-10-31

  queenia
ååååh
den satt där den skulle
den där blodtörstiga
kattan.. :D


och jag älskar dina rimma, den här texten. Underbar!
2013-10-30

  Ninananonia VIP
Åh så söt :) gillar
2013-10-28

  aol
gillas gulligt underbart,
2013-10-28

  anathema VIP
Härlig stämning. Jag är svag för rim, och skräck. :)
2013-10-27

  Jordgubbsodlare
Ah, så rart rimmat med goth smak!
2013-10-27

  ULJO
Fint
2013-10-26

  Mike
Helt fantastisk! söt, charmig och goth.
2013-10-26

    ej medlem längre
Underbar!!!!!!!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP