Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök i alla fall

Hopp!
Har det.
Liv!
Finns kvar.
Tro!
Möjligheter finns.
Kärlek!
Den jag minns.
Inom mig.
Du
Känsla!
Kroppens kemi.
Olika blandningar.
Vi
Omtanke!
Alla
Respekt!
Ge
Ta
Visa
Glädje!
Dela
Förstå!
Försök i alla fall.






Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-26 13:45



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fantastiska rader...
2013-10-27

  ninfea VIP
Gillar denna skarpt, upplägget får mig att tänka på inledning till sagoberättelse " det var en gång" eller kanske " det kommer en tid"
2013-10-26

  Lars Hedlin
bra text och bra uppmaning vännen!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten