Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en kvinna som är fri

Hon står vid klippans yttersta kant
nedanför finns djupet
Luften är fuktig och sval

Hon njuter av stunden
av grönskan där nere
i denna fantastiska värld
så givmild och god

Luftens väta
sätter sig som små
läkande droppar
på hennes hud

Som tårar
som släcker hudens törst

Hon är en kvinna
som älskar friheten
hon är en kvinna
som vågar ta språnget
ut i det okända

Hon kan flyga likt en örn
på den blåa himmelen
som ser varje detalj
på marken under

Som inte hotas av något

Hon är en kvinna
som är fri...

© Klio




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-26 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner dej inte -men du är duktig-mycket duktig
fantastiskt skrivet
2013-11-08

  amolunda
Väcker fria vackra tankar...Bra!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio