Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0,2 sekunder

Jag blåser dig i ansiktet och du tycker det är skönt
"Jävla pedofil" tänker jag och ler, för jag älskar dig mellan mina ben
Du häller vatten i mitt hår från igår och jag vet vad du vill
"Sluta för fan" säger du och undrar om jag ligger där och vet
En röd, elektrisk dimma ligger i luften
Två maniska ögon möts i sängen
"Bzz bzz bzz" låter saxofonen i nåt gammalt jazzband på radion
Ett ljud av metall som påminner dig och mig
om att sommaren inte varar för evigt






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött