Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommardikt


Spindelväv mellan tårna

Fick spindelväv mellan tårna
Där jag satt och väntade
På dig och det dröjande svaret
Ihärdigt satt jag kvar
Trots att det killade outhärdligt
När spindeln vävde sitt nät
Som glittrade i solens strålar
Med skrattet bubblande långt ner i halsen
Och öronen på helspänn
Blev jag sittande
Medan spindeln vävde sitt nät
Och min förväntan sinade ut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-27 10:57



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

fin text
2013-11-01

  Sanna i badet VIP
Spindeln blev en bättre kompis :)
2013-11-01

  Ljusletaren
Underbart ordat om en väntan/kram
2013-10-28

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-10-28

  Angel of love
Längtansfullt, med en framtids insikt.
Väldigt bra...
2013-10-27

  axveronika
Så bra
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP