Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dubbelt i all enkelhet

Jag ser allt i svart/vitt som den konstnär jag är
linjerna dragna till sin spets utan paralleller
enögt betraktar jag min omgivning med fasettögon
jag har högt till tak när jag lägger ribban lågt
när jag tystar frågor och skriker svar




Övriga genrer (Satir) av KattenKin VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-27 11:44



Bookmark and Share


  Connie
Livet är en paradox, vi är körda om vi lever och vi är körda om vi inte lever!
2013-10-28

  Magica VIP
Mycket bra.
2013-10-28

  Xuvetyn
Den är bra och kan spinnas vidare på, jag gillar särskilt andra raden.
2013-10-27

  träsnidaren
Wow!

Fan va bra du är..
2013-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Paralleller möts aldrig (en superb LP med Blondie heter "Parallell Lines").

"Dom målar världen i svartvitt, rösta på vitt", som punkbandet Vacum från Sundsvall (Punksvall) sjöng.

En del paradoxer här i det du skriver. Uppenbarligen avsiktliga. C'est la vie.
2013-10-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-10-27

    ej medlem längre
Vackert och proffsigt+
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP