Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det äkta?

leenden stelnar
veckans kvot tömdes igår
och ingen vet vilket resultat det gav

jag väntar
kanske tänker du inte ens
ett antagligen upprepas
kanske minns du inte ens

spontana äventyr är ditt mantra
men min utmaning
du fyllde din tid
jag prioriterade bort
och än en gång ställs frågan

vad var äkta?




Fri vers av aPorcupine
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 13:31



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Du skriver smart. Finns alltid en kärna.
2013-10-27

    J. Herward
Du behövde aldrig skriva det rakt ut, men det skriker ut till var och en som läser det här alstret. Igenkännande.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine