Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mitt liv

Tar ett till bloss på min cigarett
Känner hur röken fyller mina lungor
Försöker svälja den när jag sakta blåser ut den
Jagar den med läpparna

Någon frågar vad fan jag håller på med
Och jag svarar att jag helt enkelt försöker ta livet utav mig
Låt mig vara

Plötsligt kan jag inte andas

Det funkade tänker jag
Men någon väcker mig
Sen såg jag ett sjuhustak

De hade magpumpat mig
Inte ens tabletterna fick man behålla
Allt ska de ta ifrån mig




Fri vers (Fri form) av Penslar
Läst 332 gånger
Publicerad 2013-10-27 13:55



Bookmark and Share


  Keaton
Måste vara hemskt att må sådär
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar