Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/An-October-day-at-the-beach-331566388


Oktober

 

 

 

Smyckar dig med mitt varma leende

vid den grunda bäcken

alltid på språng på morgonen

månens kyss syns i mitt hår

vindens blyga smekningar gömmer sig i själen

sprider min glädje på gatulampor som lyser längst motorvägen

målar om mitt öde med grönt och blått

hör korallrev skratta i havet

smärtan fått syrebrist

när du finns i mina sinnen

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-27 18:50



Bookmark and Share


    Max Poisé
Mycket vackra rader Thu! Nästan så man lyfter!
2013-11-06

  Rozsi.kovacs

En ljuvlig ton av de vackraste ord,
som du fångar.. Ögats fröjd att läsa
och bli nöjd...
2013-10-28

  Lars Hedlin
Jätte fint vännen!
2013-10-28

  issac.a.m
Vackert...
2013-10-27

  träsnidaren
Förförande rader.
2013-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, vackert..."smärtan får syrebrist"...så ska det alltid vara...
2013-10-27

  Eliza-69
Åh så vackert
2013-10-27

    ej medlem längre
Åh, dear me! Så vackert!

Jag gillar särskilt:
"smärtan fått syrebrist

när du finns i mina sinnen"


2013-10-27

    ej medlem längre
Wow så vackert, tappa andan nästan redan vid första raden..
2013-10-27

  Mona Nordkvist VIP
En vacker vilsam månad.
2013-10-27

  peter markurth
fin min thu...
2013-10-27

    Birgersdotter VIP
Härligt skriven
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One