Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samskriven med Erik H.J. Hultin


I mörkret är alla sjöar grå

i mörkret är alla sjöar grå

 

jag blundar, i väntan på en framtidsdröm

i nostalgi till den tid då vi inte fanns 

den rudimentala dimman, vitt brus

 

himlen bleknar 

jag står på en smältande järnvägsräls

 

tyder meddelanden som lämnats

i avklippta telefonlednigar 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-27 18:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här ger du mig bilder mitt i natten. Gott.
2013-11-20

  Ola Rydberg
Stark och mycket
intressant poesi
lyckat samarbete
2013-10-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Väldigt vacker poesi
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star