Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig till en eldsjäl!



Gillar ditt behov av uppmärksamhet
och ditt sätt att mot mig vara,

när du en illa dold hemlighet,
för mig försöker förklara

Din bestämda handlingskraft,
den gör mig så svag

En känsla jag aldrig tidigare haft,
gnistor du tänder av välbehag

De blir till eldar inom mig,
mina knän de skakar

av exalterade tankar jag har om dig


Jag hoppfullt tror du dem bejakar!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-27 18:55



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Underbara ord.
2013-10-28

  Lars Hedlin
Underbart skrivet om en längtan!
2013-10-28

  Palett
Underbar käns
2013-10-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda