Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste kanske tänka efter om vad som styr...


Identiteten

 

Vad gör mig till den jag är?

 

 

Mitt yrke?

Min bankbok?

Mina skulder?

Fogden?

Åren jag satt inne?

 

 

 

 

Eller urinstanken från platsen jag sitter på,

innan jag blir utslängd i kylan...

 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-28 16:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och tänkvärt skrivet
2013-10-29

    AA VIP
Bra fångat. Vår position konstrueras.
2013-10-29

  Maria Sundelin VIP
Det viktigaste är vem du är mot dig själv och andra
Kramar
2013-10-28

  KattenKin VIP
Precis, en del att fundera på...
2013-10-28

  Sofhia Wirström
starka rader
man berörs som läsare
bra skrivet
2013-10-28

  Ninananonia VIP
Starka ord i denna dikt..väcker känslor i
2013-10-28

    ej medlem längre
en otroligt stark och talande text..
2013-10-28

  Lars Hedlin
Starkt så starkt!
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia