Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioett

Fyller glaset och
Jo, faktiskt.
Allt hade varit enklare utan botten

Allting rinner ut
Inga hinder
Det ser så enkelt ut

Dricker ibland
Botten finns ju där
Tackar den
Älskar den
Men
Jo, faktiskt.
Hade varit så mycket enklare utan den.




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-28 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342