Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets antagonister...

 

Vi lever som råa egoister,

vi beter oss som livets antagonister.

 

Vi skövlar och hugger ner,

vi som vill annat borde bli fler.

 

Vi bygger och skapar ganska lite,

vi borde döma ut ett kännbart vite.

 

Vi skall straffa dem som på andras ryggar klättrar,

vi skall lyfta fram dem som för andra förbättrar.

 

Vi skall visa vägen mot en ny tid,

vi skall visa kärlek och leva i frid...

 




Fri vers av Den gamle
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-28 23:38



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snyggt tempo! Bra här!
2013-11-14

    ej medlem längre
jättefint..
2013-10-29

    AA VIP
Bra tankar.
2013-10-28

  queenia
längtar dit!
2013-10-28

  Tino
Underbart verkligen! Styrka och en stark vilja som smittar av sig! Mkt bra tankar
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle