Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sympati och värmande ord


Ljus mellan moln skingrar tankar,

ifrån hemskheter som sker på vår jord

Kärleken på dörren bankar

bort våld, svält, krig och mord


Med sin sympati och sina värmande ord!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-29 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart kort men talande text.
2013-10-30

  Lars Hedlin
Så fint vännen! "Gillas" Mycket ;) kram
2013-10-29

  Mona Nordkvist VIP
Fin text. Gillar den.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda