Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/?order=9&q=falling+leave#/art/Falling-leaves-142295783?_sid=4b8645aa


Efter stormen ...

 

 

 

... återstår fallande löv på marken

dina ord mjukar upp gråa nyanser på himlen 

mellanrader slukar allt ängslighet

själen jublar av innerliga pulsen

 


 




Fri vers av Rise Little One
Läst 379 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-29 15:50



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Så skickligt du sammanfattar med dessa korta rader.
2013-11-22

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-10-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA! av detta fina!
2013-10-30

  träsnidaren
Befriande och svävande.
Mycket vackra ord.
2013-10-29

  peter markurth
Puss
2013-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar stillhet...njuter av orden...
2013-10-29

  issac.a.m
Underbart skrivet...
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One