Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din fysiska frånvaro är ingenting så länge du lever i min själ, i mitt blod, mina fingrar och i mitt hjärta...bara du älskade


som två regndroppar . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Städerna skiljer oss åt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


men
Vad är djupaste än kärleken
för oss samman:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

drömmen och bläcket




Fri vers av issac.a.m
Läst 736 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-10-29 21:10



Bookmark and Share


  Havsbris
där är du min sagas poet,,,
ahhahha drömmar och färger i mörkret
eller regnbågen efter stormen <3

pöss på nosen

2015-01-04

  Linda CH VIP
Vackert inspirerande poesi!
2013-11-07

  Piann VIP
Ljuvliga rader, så ömt skrivet.
2013-11-05

  Maria Zena Viklund
Ljuvligt!
2013-11-05

  Maria Zena Viklund
Ljuvligt!
2013-11-05

  Lena Själsöga Keijser
vacker innebördsmening
2013-11-04

  stella
En längtan så stark som berget och dess rötter...
2013-10-30

  Ninananonia VIP
Vackra ord...
2013-10-29

  aol
verkligen vännen så berörande fint skaldat,
2013-10-29

  Angel of love
Så ömt och vackert beskrivet.
2013-10-29

  walborg
Fin bild
2013-10-29

  agneta pichler


så lyfter också hon pennan att färdas
på moln

till ditt rike av vackra ord..
2013-10-29

  ~LillMarlene Landen~
Vackert ordat !
2013-10-29

  Suzy med punkterna
Ingenting.....
2013-10-29

  prinscess VIP
vacker
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m