Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta huset



I det tysta huset bor en oförlöst längtan
I det slutna rummet återfinns en kvävd dröm

Visan som aldrig spelas är en visa som ej finns
skrattet som aldrig slipper ut, en meningslös komedi

Ett gipsat hus, vilket aldrig kommer läka
klarar inte av en oklar diagnos

och en tå som blott får stå kan inte dansa
Inte dansa, blott stå på tå för andra




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-30 00:00



Bookmark and Share


  aol
Sorgligt vemodsvackert skaldat,
2016-04-11

  axveronika
Fina bilder, fina rader.
2013-11-02

  chrissie
De två sista raderna,,
brilliant dansande ord!
Naket om instängdhet.


2013-11-02

  Magica VIP
En text som fångar läsaren, udda formleringar som jag gillar!
Och så länge längtan någonstans finns, om än så gömd, så är inget omöjligt! :)
2013-10-30

  Tittahiit
Ett gipas hus, vilket aldrig kommer läka
klarar inte av en oklar diagnos

Intressant, vackert uttryckt, dikten gillas.
Sorgligt men sant..
2013-10-30

  Tarantaran
Vemodigt vacker text...
det gipsade huset fick
mig att tänka på
masonit..men utan de
två rader - fyra humlor
av fyra!!!! :)
2013-10-30

  walborg
Som en beskrivning av en människa som inte vågar leva
2013-10-30

  queenia
vemod, sorg, men också styrka att förändra ser jag i dina ord.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP