Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra livs vind!

Nya tag i en ny dag

Tillsammans vi andas

Älskar livets vind

Vill ge allt jag har

Jag väljer att överleva

Jag väljer att leva

Känslan får mig att *le*




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-30 11:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och positivt skaldat
2013-10-31

    ej medlem längre
Tanken får mig att *le*;
jag väljer att låta mig levas i förnöjsamhet och ödmjuk tacksamhet.
Underbar vacker positiv dikt.
2013-10-31

  Ljusletaren
Älskar positiva ord ... bra :-)
/kram
2013-10-31

  ~LillMarlene Landen~
En skrift som andas liv! Härligt :)
2013-10-31

  agneta pichler
ja vi måste vara starka..
2013-10-30

  Carina Bendix
Underbara val!
2013-10-30

  Angel of love
Underbar känsla..och underbar text!
2013-10-30

  Fem hjärtan VIP
Ny dag och nya möjligheter, det gäller att fånga vinden i flykten..!
2013-10-30

    ej medlem längre
Rätt känsla.
2013-10-30

  Lindha W Gustavsson
Det finns mycket vackra men också mörka tankar bakom dina meningar ( tror jag), men där livet övervinner! Du är duktig att klä dina känslor i ord, som också ger utrymme för tolkning åt olika håll!
2013-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet har ändå sina fina stunder bland det som tär på en.
2013-10-30

  Rozsi.kovacs

Underbart förmedlat
2013-10-30

  amolunda
Underbar känsla!
2013-10-30

  mysing
mig med :)
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin