Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


skapande förnimmelse

sitter vid datorn
tänker över konst och vetande
blicken vandrar ut genom fönstret
sommarens röda utemöbler
där under stolen sitter
den vita katten gömd
men
bråkdelen av en sekund
blänket i höstblöta stolen
jag hade placerat katten
där
den så ofta sitter
min hjärnas blixtsnabba
reflex
dess skapande ögonblick




Fri vers av walle dickson
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-30 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson