Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de tysta rummen (i världen)


I ett av de tysta rummen
sitter du flera år
och bara lyssnar

innan du vågar tala.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-30 17:54



Bookmark and Share


    FoFFa
Väl skrivet, tänkt och känt. Nu händer det.
2013-11-17

  Quasimodo
Kanske värt all väntan!?
2013-10-30

  KYREUS of Sweden
Modigt,
till slut.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP