Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heroin, min fru

jag har gått runt och tänkt
"kanske är heroin en sista utväg"
för du är inte min
du är någon annans och jag är alldeles för stel
jag har gått runt och tänkt
på hur livet går ut på inse att rätt och fel inte existerar
men
mina fingrar brinner
du är för het
tänker på tal i tungor
och hur jag önskar höra dig viska
"let's slip into something more comfortable"






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-30 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött