Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka
En solkatt på handryggen
Ett sandslott i väntan på tidvattnet
Lika flyktig som nickokicken
Lika snabb som den sista röda solglimten
Strax förbytt i skymningsdunkel




Fri vers av JohnA
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-30 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnA