Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag myntar dagen!

Du och jag,
vi är alltid i varandras lag

Som två sidor på ett mynt
-båda med vackra själar likt pynt-

Myntandes dagens förlopp,
det gör vi av glittrande hopp

Vilken sida av pengen som vem tillhör,
det är den som bör när stunden berör

Men i själva verket kan det vara vilken som,


du är min framsida då jag är bakvänd och tvärtom!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-31 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om ditt sätt att skriva ;) kram
2013-11-01

    ej medlem längre
fantastiskt fin "knorr" på slutet. Jag gillar skarpt.
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda