Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalens, egot, introversion och extroversion, skam och ångest i talets domän.


Den stumme talaren.

Jag talar, men ingen hör mig.
Jag talar igen, men fortfarande hör ingen mig.
För det jag talar om når inte ut till er, då talen finns inom mig.

Jag vill höras, samtidigt som jag inte vill det.
Jag vill verkligen höras, samtidigt, som jag verkligen inte vill det.
För min osäkerhet ligger inte i viljan att tala till er, utan snarare i vad jag tror, är er vilja att inte förstå det jag talar till er om.

Så kanske är det trots allt, viljan mitt tal ligger i, och trots allt är det bara min osäkerhet, jag speglar er andra i.




Fri vers av Jesper Bengtsson
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-31 22:09



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
"Så kanske är det trots allt, viljan mitt tal ligger i, och trots allt är det bara min osäkerhet, jag speglar er andra i."

vacker och tänkvärd!
2013-12-08

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson