Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåtöljernas land snett vinklad



Symfonier överallt och ögonen
förföljer jaget klämtar står
på tå inför den utdragna gränsen

Får man tala om klasser och jag
ler äntligen ler jag som från tårna
de finns existerar som självklarheter

dubbelheten inte höra hemma höra
hemma överallt

jag känner jag vill hjälpa. Dig.
Jag arbetar som hjälpare detta
utför jag på rad som kött paketerad
tar jag emot

i rum med två stolar mötte jag dig.
Mig.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint formulerat detta, gillar mig dig på slutet
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP