Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän vid namn Peter


Mobilisering


Upplever en frisk fläkt när krigare återkommer
Levt genom krig vi inte hade information om

Men det finns män som slagits med vapen i sin hand
Män som vi aldrig får tacka

Att vi inte alla sitter i koncentrationsläger




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 528 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-01 02:27



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tack!
2013-11-14

  aol
verkligen blev så ödmjukt berörd,
2013-11-06

  peter markurth
känner mig hedrad
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt