Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fånge i vinter


När snöflingorna föll på marken
var det som
när dina ord träffade mitt hjärta

När isen lade sig som ett täcke över strömmande vatten
var det som
när din hand strök över min hund

Minusgraderna
som
känslorna

Frosten
som
tankarna


Vintern
omringade mig




Fri vers av AstridElisabet
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 08:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns lite ledsamt denna!
2013-11-04

  Angel of love
Vemodigt...
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet