Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende var en inbjudan.

 

Våran kväll blev ett förspelet av natten som kom.

Mina höfter som rörde sig rytmiskt mot din kropp.


Musiken som dånade,överröstade vår tunga andning och våra flämtningar.

Dina händer som smekandes över min häck, tog min kropp tätt emot din.

Retsamt attraherade vi varandras sinnen, åtrån kved i våra kyssar.

Våra kroppar klädde oss i varandras hetta.
Att älska varandra så här berusade oss.

För det fanns bara vi.

 

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 901 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2013-11-01 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
passion i dess starka glans
:)
2015-01-31

  Mr Inkognito
Det känns som om det händer framför mig ;) Riktigt bra
2014-02-06

  Chricke
Ytterst levande beskrivning, må jag säga!
2014-01-28

  Gisela Nordell
underbart möte
fullt av liv
2014-01-06

  Densen VIP
Så målande!! Ett sånt där positivt pirr som gör en "nästan" galen, åtrå:) En text man sugs med i, bra eller dåligt?
Allt som främjar den sortens lust är bara bra! Ibland är det så "gott" att tänka i bilder;) 5+ till dej!
2013-12-29

  Bo Lövhalka
Underbart skrivet.
2013-12-24

  louisegirl
Härligt underbart fint!
2013-12-18

  Johnny Almeteg
Kan hålla med nedanstående kommentarer att texten delvis är "het" och erotiskt men det jag fastnar för är slutet.
Tycker det är väldigt fint och vackert skrivet.
Mycket både "vågad" och vacker text.
Bra skrivet!
2013-12-17

  Nina.H
Hett, hetare än datorn klarar av..
kortslutning!
2013-11-02

    ej medlem längre
heta rader från en kärleksängel som får dödliga att känna pirret..
2013-11-02

    Dan Myrbeck
Poetisk erotik -
ja ger ingen kritik.

Bara beröm.
2013-11-01

  E.Eriksson
Härligt, låter så fantastiskt underbart :)
2013-11-01

  Jesse Jöns Tufve
Wow det här får blodet att rinna till lite grann. Du verkar stappla lite med orden, lite mer närvaro å lite mer fitta...
2013-11-01

  Lars Hedlin
Låter helt underbart!
2013-11-01

  Fem hjärtan VIP
Oj,..Blir alldeles svett..Heta rader..!
2013-11-01

    ej medlem längre
"Retsamt" fint i sammanhanget..
2013-11-01

    ej medlem längre
heta toner...
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love