Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår historia

de menlösa ansiktena omkring mig
skriver inga rader

liksom ölen framför mig

men tillsammans

raderar de vår historia

ord för ord
mening för mening
dag för dag
månad för månad
år för år


10 års hstoria
raderad




Fri vers (Fri form) av b.c.
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 13:27



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra berörde mej,
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.