Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen och natten






Alltmer främmande
för dagen
längtar jag till natten

för om natten
blir jag en annan

Då kupar du dina händer
runt mina bröst
och dina läppar formar mina

du smeker mina höfter
och skulpterar mig
till din älskade,
den jag vill vara.

I natt blir jag åter
mångudinnan
i fullkomlig marmor
utan mänskligt lyte

jag blir åter
båda Diana
och den skygga hinden,
hennes byte.










Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 13:45



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Sensuell och vacker!
2013-12-05

  queenia
underbart ordat om det finaste! Ryser av välbehag, dina ord, i näst sista stycket fullkomnar kärleken mellan två individer.
2013-11-03

  Ninananonia VIP
Vackra ord..
2013-11-01

    ej medlem längre
Som alltid, pulserande livsbejakelse och brinnande åtrå
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP