Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundtals

du beslutade att lämna mig

och jag dog
stund för stund

ambulansfärder

sömnen var min enda räddning
även om mina drömmar

drev igenom
som jag ville
att det skulle vara

jag har överlevt
men

bara halva jag




Fri vers (Fri form) av b.c.
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 13:59



Bookmark and Share


  Tess74
Så smärtsamt
2013-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsam sorgsen dikt om att bli övergiven.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.