Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Starkt och Hett som Kärleken


Doftar känslor ifrån dig

Klockren är din ärliga charm,
din aura glimmar av guld så vacker

Var morgon väcks jag av ditt ljudlösa larm
med sprudlande livslustattacker

Hoppar upp ur sängen och dansar,
till musik ur tankar du ger mig

Tar mig sedan samman och sansar,


med kaffe doftandes varma känslor från dig




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 15:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om den här ;) Mycket ;) Kram
2013-11-02

    ej medlem längre
Skön dikt.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda