Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanstoppad

 

Se mig                                            Inte nu

Låt mig synas                              Lämna oss ifred

Bekräfta mig                                Du är för liten

Visa upp mig                                Det här är inget för dig

 

Var stolt över mig                       Du är elak

 

Lyssna på mig                              Sluta nu

Låt mig prata                                Gå här ifrån 

Berätta om mig själv                 Orkar inte nu

Vad jag vill                                     Det får vänta

Vad jag drömmer om                Det spelar väl ingen roll




Fri vers (Fri form) av Nattsuddan
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 20:10



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Riktigt snygg!
Du får fram effekten mycket bra genom
att spalta upp som du gjort!
2013-11-03

  Vind
Fint med denna uppställning... och du är en insikt på spåren.
2013-11-03

  aol
verkligen igenkännande stark skrift,
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan