Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

 

Ni la skulden på mig

La den på mina axlar

och lät mig bära den

 

Jag bar den

Höll den uppe

 

Och när jag tappade den

Tvingade ni mig att plocka upp den

 

Tills den blev en elefant

som satt på mina axlar

 

Red mig

Styrde mig

Dit skulden ville styra mig

 

Och jag utplånade mig själv

För er skull

 

För att ni skulle tycka om mig

Bekräfta mig

 

Men jag blev aldrig bra

Bra nog för att älska mig själv




Fri vers (Fri form) av Nattsuddan
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 20:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag irriterar mig litet på texter som börjar med stor bokstav i varje rad trots att det inte finns punkt i slutet på raden innan. Vilket i och för sig kan vara programspråkets fel i den apparat som används. Men sådant brukar man kunna gå runt eller redigera i efterhand. Men mot själva texten som sådan har jag inget att invända.
2013-11-01

  KYREUS of Sweden
Ni - vilka ni?

Finns väl bara - vi?
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan