Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanan av att ha dig promenera i mitt blodomlopp, knacka på mitt hjärta och sucka i min själ är en vana jag aldrig vill förlora....


Du avlägsna ....

 

 

 

 

 

 

Den exakta smärtan 
som inte har något namn eller motivering 
perforerar benen med sin passerande kaustika stund 




När jag tänker på dig 
tror en del av mig inte att du är långt borta ifrån mig 



Du är långt ... 

men när jag hör 
en melodi som vi älskade tillsammans 
en gränslös sorg invaderar mig 
jag blir en blödande artär 
i en mörk skog av längtan 

Även om mötet kommer
men förgäves mutar jag separation 
i hoppet om mötet 


Vad är lättare än att prata om separation 
när lömska rävar av tiden sover 
och när mitt huvud är ovanför din famn 
men svåraste av allt är tystnaden om separation 
när det står mellan dig och mig 
kontinenten av förebråelse 


När jag ser dig 
Kärleken andas en suck av lättnad 


När vi skildes 
blev jag en tiggare 
på trottoaren av glömskan 
När vi träffades 
blev jag en tiggare 
på trottoaren av väntan 

Din frånvaro
smärtar mig 
din kärlek är min kopp 


Utan dig 
är jag bara droppar av kvicksilver 
utspridda på ytan om natten. 

rädd att möta dig.. 
rädd att fragmenteras 

s ..p ..l...i...t..t..r..a..s 


Rädd att din magnetiska närvaro 
förstör min kompass 
och ockuperar mina sinnen 



Du avlägsna 

min längtan för dig 
är mest beroendeframkallande 

Så plantera din närvaro i mina vener 
Stick dina andetag i alla mina artärer
som en bedövningsspruta av guld 

Och plantera dina fingrar i mitt bröst tills de når hjärtat 
för att väcka hjärtats puls 
och låt själens takt pulsera




Du avlägsna 
som är vitare än snön 
som inte har fallit än 



Du.. 
Jag älskar dig 

med all möjlig iver 
och med alla mina suckar 




Fri vers av issac.a.m
Läst 559 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-04 21:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker smärta...
2013-11-26

  Carola Bouvin
Så oerhört varmt vackert och kärleksfullt skrivet av dig Issac...varma applåder!
2013-11-11

  ~LillMarlene Landen~
Njutbar läsning
2013-11-05

  Lena Själsöga Keijser
läser
och

plötsligt upplever jag
det andning är

vackert är detta
2013-11-05

  prinscess VIP
så vackert
2013-11-05

  Suzy med punkterna
Inget vackrare ....
2013-11-05

  agneta pichler
så otroligt vackert du beskriver kärleks längtan..
2013-11-04

  Angela Bohlin VIP
Du beskriver längtan bra
2013-11-04

  Maria Zena Viklund
din kärlekstötst, poet av längtansord du är den som värmer mig
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m