Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyligen

Äntligen

Där var hon

Där

bortom flygplatsens insjunkna tak

Svävade hon sakta
mot staketet för bortkomna själar

Jag greppade tag
i hennes fladdrande hår

Fångade upp
det som av kläder fanns kvar

Utan syn
utan vett

Skanderande
på gatstenen gick vi två

Hållandes
om det som aldrig försvann




Fri vers av Nio
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-01 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio